Nagyon ömlik a vér mit tegyek? Többi lent
Tampont nem használhatok és a suliba akar milyen hulyen hangzik nem mehet senki wcre mert felujjitas van ma is hianyoztam szoval holnap mennem kell az ejszakaival is ma este ataztam es felek hogy holnap is ez lesz
Van valami tippetek?
#12 Lehet hogy kaphatók nagyon vastag betétek drogériákban, és boltokban is de például a Tena vastag betétei közül néhány ( nem biztos hogy mindegyik, de sok közülük ) csak vényre kapható gyógyszertárban. Az ilyen betéteket azoknak a nőknek írják fel akiknek vizelettartási problémái, azaz inkontinenciájuk van. Vagy azoknak akiknek nagyon bő a vérzésük menstruációkor.
Tudom mert tapasztalatból írom. Édesanyámnak inkontinenciája van, nekem pedig nagyon erős a vérzésem. Mind a kettőnknek nőgyógyász írt fel egy-egy Tena Lady betétet. De minden hónapban mennünk kell a háziorvoshoz újból felíratni a betétet. A háziorvos is felírhatja nekünk mert a nőgyász írt javaslatot hogy ne kelljen mindig hozzá járkálni vényért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!