Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi az a dermoid ciszta? Van...

Mi az a dermoid ciszta? Van egy 4szer 5 cm-es cisztám és nem vízzel telt hanem 2sziget szerű valami van benne! Ha valakinek volt hogyan kezelték?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd be a googliba Dermoid ciszta! Minden választ megkapsz rá!
2010. júl. 15. 23:34
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is volt!

17 éves koromra emberfőnyire nőtt :(

A dermoid, lényegében azt jelenti, hogy mindenféleképpen műtét lesz a vége!méghozzá egy hasi műtét!

Mert van az a fajta, ami csak vízzel teli, azt le tudják szívatni, hüvelyen keresztül.asszem azt hívják laparoszkópiának,mármint azt a fajta műtétet!

De nekem, miután kiveték, egy félév múlva megint kinőtt a balpetefészkemen egy 9cm-es vízzel teli(sajnos a jobboldalit kivették, amin volt)és megint meg akartak műteni, de nem egyeztem bele!

Folyamatosan, literszámra elkezdtem cickafarkfű teát inni, gyógynövényboltban, gyógyszertárban kapható.És attól a felére zsugorodott,de nem múlt el teljesen.Hónapokig visszajártam kontrollra nézetni, és ilyen 4-5cmes volt mindig.nem nőtt.azt mondták, hogyha nem okoz panaszt nem muszály műteni, mert magától is felszívódhat.és még egy félévig húztam a dolgot, mert nem akartammég egy csíkot a hasamra.Aztán felkerültem Pestre az egyetemre.A szobatársam anyukája természetgyógyász, és ő mondta hogy kezdjem el szedni a gynex cseppet, mert a lányának is attól múlt el!

Ez egy ENERGY termék, google-ba megtalálod!7 heten keresztül szedtem,és még mindig ittam a cickafarkfű teát,vegyesen zsúrlófűvel összefőzve!Amikor egy hónap múlva visszamentem, az orvoshoz, nyoma sem volt a cisztámnak!Ennek már több mint egy féléve, és néhány havonta azért visszajárok a nőgyógyihoz, és néha iszogatom a teát, de jól vagyok.Ha megműtenek, mindenféleképpen idd ezt a teát!

De szerintem előtte is ihatnád, hátha mégiscsak kisebbítené, legalább nem vágnának akkorát!

minden jót!

2010. júl. 15. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
azért írtam, hogy idd a teát, ha megműtenek, utánna, hogy nehogy kiújoljon!
2010. júl. 15. 23:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm válaszodat!
2010. júl. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!