Mi bajom lehet?
Eloszor is leszogezem hogy nem megyek orvoshoz inkabb a halal
Egyszer volt ilyen bajom de az 1 het alatt helyre is jott anyukam apolono es o adta a piros ecsetelot az helyre is hozta
Most viszont rengeteget kentem mert mononucleosisom van es a sok antibiotikumtol megint elkezdett viszketni egni stb a huvelyem es korulotte is be is kentem kb 3 napig folyamatosan jobb lett abbahagytam a kenegetest masnapra megint viszketni kezdett de voros is lett korulotte meg a huvelynyilasnal is ego viszketo erzes van
Sebes lett elkezdtem kenni exoderillel egy fokkal jobb lett de ugyan ugy sebes es ego voros
Anya mondta hogy kezdjem el kenni betadinnel elkezdtem masnapra jobb lett de mostmar hamlik is tovabbra is faj voros es viszket ,eg
Az lenne a kerdesem hogy van e olcso termek amit tudnek ra hasznalni hogy helyre jojjon? A sebek kezdenek helyre jonni mert kentem ra egy jo zsiros hamosito kremet
Semmilyen folyasom nincs egyebkent
Kerlek ne bantsatok nagyon idegesit mar
Nem fogok orvoshoz menni inkabb akkor maradjon igy ha mas megoldas nincsen
Kezdjem el megint hasznalni a piros ecsetelot? Csak kevesebb mennyisegben? Mit tegyek?
Ayyád ahoz képest hogy ápolónő, olyan buta mint a se**em. Sőt, a se**em okosabb nála. Nincs más mód, csak az hogy orvoshoz mész. Semmitől nem fog elmúlni, csak rosszabb lesz. Erre vényköteles gyógyszer kell. Megpróbálhatod a Canesten combit, tehát kúp, plusz kenőcs, de nem 3 napig kell kenegetni, hanem 14-ig. Ha nem lennél te is buta tudnád, mivel elmentél volna orvoshoz. Ha nincs szerencséd és ez nem mulasztja el, akkor boldog szenvedést. Majd ha 22 évesen azt mondják, hogy bocs nem lehet gyereked, mert elbactad ezzel a hülyeségeddel, már máshogy fogod gondolni.
Ahhoz képest meg hogy anyád ápolónő, kísérletezged hülyeségekkel a asaját gyerekén. Szerinted a baktériumokat és a gombákat a hüvelyedből, mert hogy ott vannak, hogy fogja a gyulladás csökkentő kenőcs és ecsetelő megölni? Meg a hámosító? Elég egy tökkelütött a családotokba, ne legyél te is az.
Anya nem hulye csak folyton velem kell foglalkozni mar 3 hete beteg vagyok orakat ulunk a korhazban nem tehet arrol hogy nem akar meg egy problemaval megint orakat varni
Ne bantsatok anyat kerlek
Nem megyek orvoshoz neztem a canestent nincs ra penzem mas megoldas nincs akkor igy maradt kesz
Azert koszonom akik nem szedtek le a fejem
Nincs folyasom egyaltalan es a betadintol jobb lett
A sebek egyre kisebbek azokat is kezelem mar csak oldalt viszket meg hamlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!