Miért nem tudja megvenni barátom azt amit mondok neki? Miért kell másfajtat vennie? Ti baratotok megtudja venni?
Figyelt kérdés
Betétért küldtem el boltba mert megjött hamarabb és nem volt nalam. Megmondtam a nevét milyen kell milyen szín a csomagolás és nem azt vette meg.2019. szept. 27. 22:32
1/4 anonim válasza:
K€rvára irigylem a problémádat....
Máskor felemeled a sejhajod azt megveszed magad.
És mielőtt félreértés lenne: nő vagyok
2/4 anonim válasza:
Ezt a szörnyű bűnt...királynőm, legközelebb úgy és annyit veszel, hogy elég legyen. Meg mi van, ha nem volt abból a típusból? Ez nem jutott eszedbe?
Mellesleg remélem, hogy ha ő küld el legközelebb téged borotvaért, habért, óvszerért, akkor te is hajszálpontosan azt fogod hozni, amit ő kért.
4/4 anonim válasza:
Nem kell hisztizni. Használd azt amit vett, legalább addig, amíg el nem jutsz a boltba te magad. Különben meg örülj inkább hogy elment és vett. Sok férfi számára ez kifejezetten kellemetlen tud lenni, mert nem értenek hozzá. Ha most a fejéhez vágod hogy nem jót hozott, legközelebb lesheted mikor megy el neked ilyesmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!