Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nemiszervemen keletkezett...

A nemiszervemen keletkezett valami seb, hogy tüntessem el? 20L

Figyelt kérdés

Huvelygomas fertozesem van és voltam vele orvosnál is és kaptam egy kupot meg gyógyszert egyszeri bevetelre de a csiklom tetejen vannak ilyen piros pontok és amikor hozza erek érzem és tapithato és érdes vagy nemtudom hogy mondjam

Ez mi lehet?

Mit kellene tennem vele? Gondoltam ha megtudom pontosan mi ez gyogyszertarba veszek rá krémet vagy gyógyszert vagy bármit ami eltunteti.. meg kicsit érzem a kis ajkak között is

Nagyon kétségbe vagyok esve

Köszönöm előre is a válaszokat

2019. szept. 25. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ott is a gomba jött ki. Pld. Canesten krémmel tudod kezelni.
2019. szept. 25. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez biztos?

Mert egyatalan nem viszket inkább fáj

Nagyon kellemetlen főleg barátom előtt

Ez ugye nem lehet valami herpesz vagy fogalmam sincs

2019. szept. 25. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg egy bőrgyógyásznak.
2019. szept. 25. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:
51%
Azt ugye tudod, hogy a hüvelygomba fertőző, úgyhogy nem nagyon kellene ilyen közelről nézegetnie! Illetve őt is kezelni kellene.
2019. szept. 25. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem kizárt hogy herpesz!

Tobbszor is volt mar huvelygombam es legutobb is azt hittem hogy az,de nem.

Eloszor hasznaltam kremet ami nem segitett rajta aztan kupot ami szintugy nem ert semmit mig odalent egyre csunyabb lett a helyzet. Ekkor kezdtem el hasznalni herpeszre valo kupot és kb 3 honap szenvedes utan megszabadultam tole.

2019. szept. 27. 09:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Ez komoly?

Egyébként kenem canestennel meg szerintem már “elmúlt” a huvelygombam a gyógyszerek segítségével de az a 2 kiutes vagy mi meg ott van

Mit kellene vele csinálnom? Mit vegyek rá/kezelés stb?

2019. szept. 30. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Írtam korábban is, menj el bőrgyóhyászhoz, ők foglalkoznak a nemi betegségekkel is. Lehet mást is elkaptál a gombán kívül, ezért kéne a szakember, hogy kiderüljön mi az és jó kezelést kapjál.
2019. szept. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!