Mi számít erős menstruációnak? Mi számít túl hosszú menstruációnak? Kinek van szüksége egészségügyi kaparasra?
Figyelt kérdés
Milyen gyakori betét csere? Hány nap a túl hosszú?2019. szept. 25. 11:41
1/4 A kérdező kommentje:
A neten is mást írnak, a doki is mást mond...
2019. szept. 25. 11:42
2/4 anonim válasza:
A hosszú mensi sztem az, ami 1 hétnél tovább tart és ezalatt erős a vérzés, tehát napont többször kell cserélni betétet még a 6-7. napon is.
3/4 anonim válasza:
Ha az erős napok száma több, mint 3 nap. Ha ezalatt dupla védelemmel is folyamatosan résen kell lenned a cserék miatt. Ha a verkepeden is meglátszik a vérszegénység, vashiány. Valóban elég szubjektív ennek megállapítása. Ha ketsegeid vannak, kérdezz rá nogyogyasznal.
Én pl 30 fölött több gyerek után jöttem rá hogy nekem erős. Miközben gyakorlatilag nincs mögötte nőgyógyászati, vagy hormonális ok. Egyszerűen csak ilyen alkat vagyok
4/4 anonim válasza:
Ja, bocsánat: orvos neked mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!