Nektek milyen erzes a peteeres?
Figyelt kérdés
Nekem naptar sem kell,hogy megtudjak epp most van. Jobb alul szuro feszito erzes,mintha valaki okollel hasba vagott volna. Bal oldalon enyhebben. Szerintetek normalis,hogy ezt erzem? Ez 1-2nap es aztan ,mintha mi sem tortent volna. Mi tortenik ilyenkor?2019. szept. 22. 21:07
1/4 anonim válasza:
Detto... plusszba meg kesztcsontbol bokaig sugarzo fajdalommal tarsul.
Szules ota roszabb.
2/4 anonim válasza:
Igen, pontosan! Jobboldalon érdekes módon többször megérzem, érdekelne az oka. Feszítő, görcsös, szúrkálások. Olyan jellegzetes, semmivel össze nem keverhetö érzés. Régebben volt utána köztes vérzésem is. Nekem pár óráig tart.
3/4 anonim válasza:
Ugyanez van nekem is. Jobban megszenvedem sokszor, mint a menstruációt. 2-3 napig szoktam érezni, azalatt a folyás is ömlik szó szerint. Ovulációs vérzést viszont nem tapasztaltam még.
4/4 anonim válasza:
Én a hasamban semmit nem érzek, csak a tojásos váladék és a fehér folyás jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!