Intimkelyhet hogy kellene kivenni úgy, hogy ne fájjon?
Párszor már láttam ezt a kérdést, de mindig csak annyi válasz volt rá, hogy az első pár használatnál úgyis ráérez az ember, és utána pofonegyszerű.
Velem valami fura lehet akkor, mert másfél éve nem sikerül ráéreznem.
Épp most vagyok túl egy 18 perces (!) fájdalomtól könnyezős "műtéten", és kezd elegem lenni. Nem tudom elképzelni, hogy hogy lehetne gyorsabban, fájdalommentesebben kitépni magamból...
Mire kellett volna rájönnöm már?
Hogy kéne kiszedni?
Én is ezt csinálom, így egyáltalán sikerül, de így bő negyed óra és nagyon fáj... :(
Köszi, megpróbálom! :)
Hát ez elég durvának hangzik. Azért elég furcsa, sokak szerint milyen jó dolog ez a kehely, de ahhoz képest elég gyakran lehet azt olvasni, h ki mennyire szenved vele. Ilyenkor azért mindig az van bennem, h azért csak nem olyan jó dolog ez, mint ahogy beállítják. Másfél évet szenvedni vele, hááát egyrészt dicséretes a kitartásod másreszt ilyeneket olvasva nincs az a pénz, amiért valaha is kipróbálnám! Amúgy sem túl kellemes dolog vérezni, nem tennék rá még direkt pár lapáttal. Még mindig azt mondom, h a betét a legjobb, legegyszerűbb megoldás a vérzés felfogására, mert mindenféle nehézség, akadály nélkül folyhat bele a cucc, és ha cserélni kell, meg csak a nuni közelében sem kell lennie, nem ledig mindenféle eszközöket felrakni majd kivenni az ilyenkor amúgy is érzékeny hüvelybe...
Bocsi, ne vedd magadra, sajnálom, h így jártál, de ez a véleményem a dologról, és ez csak egyre erősebb lesz minden egyes ilyen story hallatán.
36/n
Ezzel a kellemetlenséggel együtt is toronymagasan jobb számomra minden más alternatívánál. :)
Naponta egyszer vagy kétszer van ez a kellemetlenség, cserébe a nap többi részében kvázi el is felejthetem, hogy megjött, és olyan komfortot ad, mint semmi más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!