A lányom 12 éves használhat tampont?
Használni használhat éppen, bár én biztos nem támogatnám ilyen lelkesen, h a 12 éves lányom tampont használjon. Én először megtanítanám, h kell normálisan betétet használni úgy, h ne érezze magát kellemetlenül miatta...
Szerintem nem az a lényeg, h mióta van meg neki, hanem, h mennyire felelősségteljes. Kezdjük ott, h egy mini tampon a legtöbb betétnél kisebb kapacitású, kvázi sűrűbben kell cserelnie, ami az iskolai mosdóban nem biztos, h túl szerencsés dolog. Masfelöl ő még eléggé fejlődesben lévő szervezettel bír, nem biztos, h jó ötlet a ilyen korán elkezdeni leterhelni a hüvelyizomzatot. Mert bárki bármit mond, a tampon befeszíti a hüvely izmait, azért nem csúszik ki rövid időn belül. És oké, h nem érezni, de attól még terhelés alatt van. Aki nem hiszi, lazán fogjon be a két ajka (szájánál) közé egy papírlapot, pár perc múlva érezhető, h miről is van szó...
Igen, sokkal kenyelmesebb mint a betet es szerintem higenikusabb is, de elotte-utana alapos kezmosas es napinta tobbszori rendszeres csere amig be nem all a rendszeresseg.. mini obvel kezdjen es az egyik valaszadonak segitenek az silktouch amire gondolt:)))
Es tenyleg az a jo, mini meret es nyilvan tanacsot tudsz adni de ugy gondolom 12 evesen egy rovidke beszlegetes utan mekem nem kell ott lennem mikor gyakorolja a felhelyezest neki kell hogy raerezzen...
Nekem 14 evesen jott meg, valamikor beteteztem valamikor tamponoztam de nekem keves nagyon igy spkszor eleg voltegy jobb nedvszivo kepessegu tisztasagi betet is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!