Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányom 12 éves használhat...

Serana skyrim kérdése:

A lányom 12 éves használhat tampont?

Figyelt kérdés
Egy éve volt neki az első mestruácio .

2019. szept. 19. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2019. szept. 19. 14:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Most ténleg késik a mestruácioja de ha meg jőnn neki használhat tampont is
2019. szept. 19. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Az anyák meg szokták tudni mondani, hogy a lányuk alkalmas -e a tampont használni. Elvileg használhat, de meg kell neki tanítani a felhelyezést, levételt, a rendszeres cserét. Szerintem ilyenkor korai még.
2019. szept. 19. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Általában azért egy 12 éves lány anyja, aki legalább 30 év körüli felnőtt nő, nem a gyakori kérdések népét szavaztatja meg ebben a kérdésben, hanem el tudja/tudják a lányával dönteni, hogy használhat, használjon-e tampont a lánya, szóval valószínű, hogy te a lány vagy inkább, mint az anya. De mindegy is. Ha fel tudja tenni, nem fáj kiszedni, tudja normálisan használni, odafigyel a higiéniára, akkor használhat. Mini mérettel kezdjen.
2019. szept. 19. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Használni használhat éppen, bár én biztos nem támogatnám ilyen lelkesen, h a 12 éves lányom tampont használjon. Én először megtanítanám, h kell normálisan betétet használni úgy, h ne érezze magát kellemetlenül miatta...

Szerintem nem az a lényeg, h mióta van meg neki, hanem, h mennyire felelősségteljes. Kezdjük ott, h egy mini tampon a legtöbb betétnél kisebb kapacitású, kvázi sűrűbben kell cserelnie, ami az iskolai mosdóban nem biztos, h túl szerencsés dolog. Masfelöl ő még eléggé fejlődesben lévő szervezettel bír, nem biztos, h jó ötlet a ilyen korán elkezdeni leterhelni a hüvelyizomzatot. Mert bárki bármit mond, a tampon befeszíti a hüvely izmait, azért nem csúszik ki rövid időn belül. És oké, h nem érezni, de attól még terhelés alatt van. Aki nem hiszi, lazán fogjon be a két ajka (szájánál) közé egy papírlapot, pár perc múlva érezhető, h miről is van szó...

2019. szept. 20. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
31%

Igen, sokkal kenyelmesebb mint a betet es szerintem higenikusabb is, de elotte-utana alapos kezmosas es napinta tobbszori rendszeres csere amig be nem all a rendszeresseg.. mini obvel kezdjen es az egyik valaszadonak segitenek az silktouch amire gondolt:)))

Es tenyleg az a jo, mini meret es nyilvan tanacsot tudsz adni de ugy gondolom 12 evesen egy rovidke beszlegetes utan mekem nem kell ott lennem mikor gyakorolja a felhelyezest neki kell hogy raerezzen...

Nekem 14 evesen jott meg, valamikor beteteztem valamikor tamponoztam de nekem keves nagyon igy spkszor eleg voltegy jobb nedvszivo kepessegu tisztasagi betet is..

2019. szept. 21. 10:21
 17/17 anonim válasza:
100%
Én 12 évesen használtam először tampont és semmi bajom nincs. Szóval szerintem igen.
2019. szept. 22. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!