Minden renben van velem?
Egy hete lefeküdtem a barátommal, szuz voltam, ovszerrel vedekeztumk.viszont „felfaztam“ a ra kovetkezo napra.
4 nappal az aktus utan megjott, viszont keves mennyisegu verrel, de a szine elenk piros volt. A petefeszkemnel 4-5 napja fajdalmat erzek, illetve meg 6 napja meg van a menstruaciom, 2 napja viszont csak pecsetelo rozsaszines.
A szervezetemben gyulladas volt, orvost megjartam, antibiotikumot szedtem 5 napig, de nagyon meg vagyok ijedve. Terhessegrol lehet szo?

Nem lehet szó terhességről. Egy hét alatt még csak épp megtermékenyült. De nyilván tudod, mire való az óvszer, így te is ki tudod találni, lehet-e szó terhességről.
A felfázás egy húgyuti fertőzés. Azzal lehet megelőzni, ha szex után rögtön elmész pisilni.
Nagyon koszonom a gyors valaszt!
Persze, tudom, csak annyira aggodos vagyok, es az internet mindog teljesen osszekavar, kevesebbet kene itt kallodnom.
Elmentem pisilni, meg is utolert a baj..
A petefeszek fajdalom a felfazasnak lehet szovodmenye?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!