Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves vagyok és még mindig...

16 éves vagyok és még mindig nem rendszereződött a menstruációm valamikor 2 havonta valamikor 3,4,5 havonta jön meg ez normális?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor kezdtél mensturálni? Ha aggódsz, akkor menj el orvoshoz, maximumazt mondja, hogy smemi bajod. Nekem elég későn jött meg, sosem volt rendszeres, és mikor végre eljutottam vele orvoshoz (előtte azt hittem, hogy csak idő kell neki, vagy a vékony alkatom miatt nincs rendesen) kidrült, hogy PCOS-em van.

Szóval lehet, hogy teljesen normális csak még nem állt be, de az is lehet, hogy vmi baj van.

2010. júl. 14. 19:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz?
2010. júl. 14. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok és nekem mostanában kezd beállni normálisan 4 hétre, bár olyan még mindig előfordul hogy pár nappal korábban jön meg... Pedig nekem 11 évesen jött meg. Szerintem még ne nagyon aggódj emiatt, ennyi idősen azt hallottam, még normális az ilyesmi :)
2010. júl. 14. 19:43
 4/4 A kérdező kommentje:
13 évesen jött meg először és nekem is nagyon vékony alkatom van.
2010. júl. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!