Sürgős! Edzés és menstruáció?
Figyelt kérdés
Sziasztok!nekem vízi edzésem vannak és most pont megvan..en még soha nem voltam úgy,h a végén jártam és szinte még alig volt de valami van...szoval na értitek...es hat ugye tamponnal lennék.. Csakhat mikor már alig van akkor nehezen megy föl és picit fáj is!!ez normális?!Hogy oldhatnám meg?!vagy ti hogy használtok tampont az utolsó nap
Válaszokat köszönöm
2019. szept. 11. 21:46
1/3 anonim válasza:
Ha ilyen helyzet van, akkor igen, használok tampont akkor is mikor alig van. Amúgy nem szoktam már a végén feltenni, pont azért mert kellemetlen, meg nagyon szárít is, ha már nem tud elég vért felszívni, de edzéskor, főleg ha vízi, nem igen tudsz mást csinálni. Igen, sz@r feltenni, mert nem csúszik, de egyszer-egyszer belefér, nem lesz tőle semmi bajod.
2/3 anonim válasza:
Utolsó napokban én a normál tampon helyett minit használok. Az o.b. tamponnak van az a silk touch borítású tamponja, azt könnyű felhelyezni.
3/3 anonim válasza:
A tampon méretek pont ezért vannak kitalálva, a vérzés erősségének megfelelőt kell használni. Ebben az esetben mini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!