Segítségeteket, javaslataitokat kérném fogamzásgátló tabletta ügyben?
A női orvosom ajánlotta és írta fel mind2 tablettát, a Qlaira-t nagyon ajánlotta, mivel a legújabb és állitolag kevésbé folyásolja be a szervezetet.
Köszönöm a tanácsot, remélem a vérzés megszűnik és be fogja fogadni a szervezetem.
Nem hiszem el, hogy odamentél az orvoshoz, hogy nagyobb melleket szeretnél, ezért felírt neked egy fog.gátlót! Nem tudom, honnan szedted ezt a baromságot, de ha ez ilyen egyszerű lenne, a plasztikai sebészek már régen éhen haltak volna.
Nem, ez nem normális, és nem tudom, milyen "rosszat" hallottál a másik tabiról, de ennél rosszabb szerintem nem lehet.
De... tudod, mit gondolok? Orvosnak a tájára se mentél. Ő nem "javasol", hanem megmondja, hogy nem normális, és felír egy másikat.
Tudod te, miket okoz egy rosszul megválasztott tabletta? Mert sosem a tablettával van ám a gond, bármennyi rosszat hallasz, hanem mindig azzal, hogy rosszul van megválasztva.
Ha ezt tényleg orvos írta, akkor azonnal keress egy másikat!
1 hónapja vérzel? Ne reménykedj, hanem fogadj szót az orvosnak, mielőtt vérszegény leszel (ami aztán újabb problémákat okoz) vagy egyéb bajod lesz.
Eloszor is vettek tőlem vért hogy szedhetek e tabit...utána az orvos mutatta a lehetőségeket...tablettát az orvosom ajánlotta mivel régebb ota van komolyabb kapcsolatom, gondjaim voltak a menstruáciommal, eros fájásaim voltak és a koromhoz és a magasságomhoz képest nagyon vékony vagyok, nemtudok semmitol sem elhizni, és hátha ez segit ebben is, ugyhogy jobb lenne ha kérdezel tolem mielott lebarmozol, vagy pedig megvádolsz hogy nem jártam nőgyógyásznál.
Az orvos pedig erre a vérzésre annyit mondott hogy az elso honapban még előfordulhat, mivel éppm tegnap (is) jártam nála.
Köszönöm a további tanácsokat :)
A melles dolgot egyébként csak a nővéremtől hallottam, mivel ő is belara-t szed, rá ilyen hatással volt ezek szerint, és olvastam pár fórumot is ahol ilyet említettek, nem kimondottan evvel a céllal irattam és irták fel a tablettát, végul is nekem nem ez a lényeg benne, előbbre valo a szervezetem.
Az orvos azt tanácsolta hogy szehetném még 2 hónapot. de mivel tényleg nagyon vérzek és ilyen melegekkel azert ez kellemetlen is kiirt egy masikat...de igazábol nagy ügyet nem csinált belole, ez nekem fura is volt mivel nemtudtam hogy csak igy lehet váltogatni a tablettát.
A doki nem tudja megállapítani előre, hogy neked milyen tabletta kell. Akármilyen hihetetlen, ő is csak tippel. Ha nem jön be, akkor ír másikat. Minden ember máshogy reagál egy-egy tablettára. Van aki pl az egyiktől van rosszul, a másiknak meg semmi baja tőle. Nincs ráírva a vérképedre, hogy "neki lyndinette kell" vagy "neki belara kell".
A vérvételből csak azt nézi meg, hogy jók-e a májfunkcióid, azaz szedhetsz-e tablettát. Illetve ha volt a családban torombózisos, akkor tudnak hajlamot vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!