Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves lány meg növésben...

Kiwilany124 kérdése:

16 éves lány meg növésben van? Van esélye nőni? Illetve a kosárlabdától tényleg magasabb lehet az ember? Vannak erre gyakorlatok?

Figyelt kérdés

2019. szept. 3. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy milyen magasra nősz, az csak és kizárólag attól függ, hogy genetikailag mi van neked "bekódolva". Amúgy én 14 éves korom óta nem nőttem, 158 cm vagyok és jelenleg 32 éves, tehát én már biztos nem fogok nőni. :)

Viszont valószínűleg már te sem. Max. 1-2 cm-t, de ettől többet már nem valószínű. És ezt semmivel nem fogod tudni befolyásolni.

2019. szept. 3. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
33%
23 éves korig tart a test növekedése. Rendszeres sporttal pedig magasabb, erősebb, egészségesebb lehetsz. A kosárlabda remek sport. Milyen gyakorlatokat akarsz? A kosárlabda csapatsport. Majd az edző megmondja, mit csináljatok? Remélem nem úgy gondoltad a koárlabdát, hogy a nagyanyád rossz kosarába dobálod a labdát a spájzba?
2019. szept. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!