Multhéten? Csütörtökön hajnal 3órakkor arra èbredtem hogy iszonyatosan fáj lent a hasam. Megprobáltam felülni mozdulni nem birtam, a lábam se kinyújtani se felhúzni nem birtam a fájdalomtól. Lent folytatom!
Szia! En sem birtam a labamat mozgatni, surgossegin ugyan igy jartak el, nem vizsgaltak meg, hazakuldtek. En nem tudtam sirni annyira fajt, a beszed is megerolteto volt, csak suttogni birtam.
Ketszer voltam bent, mindketszer hazakuldtek. Utana maszek dokikhoz jartam, akik talalgattak, de a veseko volt a legvaloszinubb. Sajnos utolag senki sem tudta megmondani mi bajom lehetett, vizeletemben nem talaltak gondot, de ultrahangon lattak valami meszes kepletet, ami lehetett vesehomok.
Vesekő/vesehomok távozása többnyire véres vizelettel jelentkezik és egyben lefelé sugárzó húzó jellegű fájdalommal.
Olyan vírusfertőzésem nekem is volt, ami kifejezett gyomor izomgörcsökkel járt, az egész gyomor kitapinthatóan mozgott, görcsökben volt és emiatt bármi belső szerv a gyomor környezetében szintén mozgott (leginkább epehólyagra tudtam gondolni). Amikor orvoshoz mentem és ő beutalt szakrendelésre (ahová 1,5 hónap után kaptam időpontot, amikor már semmi ilyen bajom nem volt), az orvos a jobb bordaív alatti görcsölésre azt mondta, hogy valószínűleg volt máj érintettség is. A laborvizsgálati eredmények semmit nem tudtak kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!