Néha olyan érzésem van, mintha valaki megnyitna egy csapot és folyok. Fehér szagtalan mancs. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2007. dec. 9. 15:04
1/4 anonim válasza:
Ilyen velem is szokott lenni, leginkább a menstruáció előtt. Olyan, mintha hirtelen bepisilne egy kicsit az ember. Viszont azt is megfigyeltem, hogy csak akkor van ez, ha késik pár napot. Szerintem ez a folyás egyik válfaja. Mert amint megjön, egyből minden visszaáll az erdetibe.
2/4 anonim válasza:
szia.
szerintem ez normális dolog.
van akinél akkor fordul elő ha izgu ideges valami miatt vagy a peteárés idején lehet ilyen vagy menstruáció előtt.
Mindenesetre azért nem árt egy nőgyógyászati kenetvétel mert állhat valami betegség is a háttérbe.(vagy felfázástól is lehet)
3/4 anonim válasza:
Menstruáció előtt a méh nyálkahártyája megvastagszik, és akkor az lehet ez a fehér mancs.
4/4 anonim válasza:
szia
nekem is szokott ilyen lenni
pl: ha késik a mensim, mint most
vagy ha nagyon ideges vagyok valami miatt
remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!