Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Missee fogamzásgátló tablettát szedek 3éve kb., nem tartottam szünetet sosem, az orvosom se tanácsolta. Sosem fordult még élő velsm ilyesmi, de most 2 héttel a megvonásos vérzésem előtt jelentkezett a vérzés-sötét barna folyás. (Megyek orvoshoz, de csak jövő héten tudok menni.) viszont nagyon aggaszt ez a helyzet.2019. szept. 1. 15:52
1/7 anonim válasza:
A tabin le van írva, hogy normális lehet ilyen vérzés. Ez a hivatalos hozzászólásom.
Nem hivatalos hozzászólásom pedig az, hogy nekem felborította az ösztrogén-progeszteron arányomat a fogamzásgátló, és az elcsúszott progeszteron barnázást okozhat. Nem jelenti azt, hogy neked ez van, persze, ezt csak a doktor tudja megmondani, csak hogy nekem ilyen volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, (őszintén megmondom, hogy én a terhességtől féltem nagyon, de logikusan nem lehetek terhes)
2019. szept. 1. 16:50
3/7 anonim válasza:
Áttöréses vérzés lehet, írják a betegtájékoztatóban, bármikor előfordulhat ilyen. Pláne most ezekben a rettenet nagy melegekben.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. szept. 1. 17:02
5/7 A kérdező kommentje:
Ilyenkor folytassam a rozsaszin tabletta szedeset, ugye?
2019. szept. 1. 17:08
6/7 anonim válasza:
Folytass mindent, ne hagyd abba. A doki jövő héten megmondja, ha aggodalomra ok van, de addig is nyugodtan szedd tovább. Rosszabb a testnek, ha most hirtelen abbahagyod, aztán mondjuk doki után megint elkezded szedni.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi segitseget!
2019. szept. 1. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!