Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet, hogy méhnyakrák?

Lehet, hogy méhnyakrák?

Figyelt kérdés
Pár napja szeretkezés közben fájdalmaim voltak, ilyen még sosem fordult elő. Majd rákövetkező 2.napon alhasi és az alatti szúrás és derékfájás jelentkezett amely azóta is tart. Évente járok rákszűrésre, annyira félek, hogy talán az van.
2019. aug. 30. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Dehogyis! Darázs-derék-homár!
2019. aug. 30. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Mehnyakrakhoz ez azért kevés. Én inkább azt tudnám elkepzelni, hogy túl melyre sikerült a behatolás és emiatt van a fájdalom is.
2019. aug. 30. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A méhnyakrák alattomos, nem jár fájdalommal. Ha már azzal jár, akkor nagyon régi, de évenkénti szűrés mellett ettől nem kell tartani.
2019. aug. 30. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Sosem volt gond a menstruációmmal, férjnél vagyok nem válogatom a partnereimet már évtizedek óta... Mar pár héttel ezelőtt jelentkezett szinten egyszer a fájdalom együttlétkor, de nem tulajdonítottam neki nagy ügyet, ezer oka lehet, gondoltam. Most viszont, hogy már más tünet is társul hozzá nagyon megvagyok ijedve. Jövő héten megyek orvoshoz.
2019. aug. 30. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell félned, ez inkább gyulladás vagy méhszájseb.
2019. aug. 30. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!