Segítség sürögös nemtudom hmi van?
Figyelt kérdés
tavaly fordultunk orvoshoz mert egy évig nem jöütt meg elvégzett mindefjat avizsgálatot aztán kaptam norculotot utánna se jöt magától aztán duphsaton azt abba hagytam egy ideig jött aztán megint elállt 4 honapra /akkor még bekelett volna szednem a maradék gyóygszer de vártam a csodár aztán meg is jött azót amindig megvan de ngayon rendszertelenül és példul megjött három hete és most megint és már 8 napja tart .... orvoshoz nem szeretnék még menni mert mutlkor ugye voltunk és aztmondta h ha nem segit akk fogamzásgátlo amit nem akarok valami gyógynövényes cucc estleg?2010. júl. 13. 23:45
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem mégis csak menj el orvoshoz....
2/2 anonim válasza:
A fogamzásgátlótó nem áll helyre a természetes ciklusod, mert a tabéetta mesterséges ciklusa lép a helyére, a petefészked meg leáll.
Én másik orvost javaslok, nem ezt az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!