Utazáskor mibe pakoljátok be a betétet/tampont?
Hogyhogy mibe? Erre találták ki a neszeszert, nem?
De simán beleszórhatod a táskádba is, tök mindegy, mivel egyesével van csomagolva, nem fog összekoszolódni, higiénikusan használhatod nyugodtan mindegyiket.
Én viszek egy csomaggal (asszem 40 db-os), amit egy reklámszatyorba teszek, hogy ne virítson a bőröndben.
Ha kistáskába kell, akkor az ennek megfelelő zsebbe teszem, mert még normális neszeszert nem találtam.
"... de nem tudom hogy abba belefér e egy heti betét"
Ehhez mondjuk nem lenne ártana tudni, hogy nálad mennyi az egy heti betét. Mert a menstruáció hosszától és erősségétől is függ, hogy mennyi betétre/tamponra van szükséged. Nekem személy szerint 2-3 db betét egy teljes napra elég, de ismerek olyat, aki 2 óránként váltogatja. Ő annyit használ el 1 nap alatt, mint én 1 hét alatt.....
Saját dobozában be a böröndbe.
Amúgy meg ugyanabban van, amiben mindig magammal viszem, valami ingyenesen osztogatott kis izébe pl dmes, azt hiszem ami most van azt az yves rocherban adták valamihez
Túlgondolod
Én ha hosszabb utazásra megyek, és közben esedékes megjönnie, akkor ha itthonról viszem a szükseges mennyiséget (én is sűrűn cserélgetem, átlag 5 csomag megy el egy 7 napos mensi alatt) akkor simán beleteszem a bőröndbe a ruhák közé. Pár darab mindig van a ridikülömben, meg a fürdős cuccok közé is teszek párat. A kistáskám mindig nálam van, bárhova is megyek, így annyi betét is, amivel addig simán elvagyok, amíg nem jutok a bőröndömhöz, amiből aztán pótolom a készletet. Nekem van ilyen kis fém dobozom, a Libresseekhez szokták adni, abban elfér 3, ami, a doboz meg a zsebemben is akár..
Viszont olyan is volt már, h alig volt otthon betétem, pár darabot eltettem, h legyen, és ott vettem meg a szükséges mennyiséget, ahova elutaztam. Betétet mindenhol kapni, teljesen mindegy, h itthonról viszem, vagy ott veszem meg...
Ajánlani nem tudok semmit, én sosem csinálok ebből gondot, h szütyőbe kéne rejteni, aki figyelmes, az így is-úgy is észre veszi. Szerintem a rejtegetés sokkal feltűnőbb is. Legalábbis én gyakran eszre veszem kolleganőknél, barátnőknél amikor próbálják kicsempészni a tampont/betétet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!