Nem sikerül teherbe esnem. Mi lehet a probléma?
Párommal 6 hónapja probalkozunk. A menstruációm időben megjön, viszont elég változó a mennyisége, állaga. Legutóbb nagyon nyálkás, kissé darabos volt. 7napig huzodott de nagyon minimális mennyiségben. Egy hét telt el azóta, és most sűrű krém szerű, feher folyasom van. Esetleg gombás fertőzés lenne?
Szex közben ejakuálok.. Lehetséges hogy az a vizelet szerű folyadék bele megy és az okoz valami fertőzést? A hajam is nagyon elkezdett hullani és fáradékonyabb is vagyok.
Párod volt már andrológián? Menjen el, adjon spermamintát először is!
Te is menj dokihoz. Majd kiderül.
Nem voltunk, de tervezzük. Szagtalan és picit mostmár darabos is.
Nagyon félek a pajzsmirígy gyulladástól.. Remélem nem az.
Ne félj!! Nekem alulműködik a pajzsmirigyem. Tavasszal beállitották( amit szedek az nem gyógyszer,hanem a hormon amit a test nem tud eleget termelni) nyár végére terhes lettem. Van egy cuki 3 hónapos kisbaba
De a 6hónap az még semmi, ne ezzel kezdj a dokiknál, mert nekem is azt mondták,hogy egy évig ha nincs baba jelentkezzek. Szóval inkább a hajhullással és a megváltozott menstruációval kezdenék, és lehet, hogy hazudnék, hogy már egy éve nem jön a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!