Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mehetek igy strandra/úszni?

Mehetek igy strandra/úszni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Voltam nőgyógyászaton és candida albicans álapítottak meg amire irtak fel Floconazol szájon át szedhető tablettát és egy Gynoxin hüvely tablettát 1db-osat, mellé még Micovag hüvely ph helyreállitot.

Ezt mind el használtam kivéve a micovag-ot 10 darabos es 6 ot hasznaltam belole elis multak a tünetek pici folyasom van de azt gondolom az csak a gyogyszer maradványa.

Mehetek igy strandra hogy a hüvelyi ph helyreállitot nem használtam még fel csak a felét? Vagy meg kellene várnom még rendben leszek? Mert már elég régóta ezzel szenvedek semmilyen gyogyszer nem hatott es most úgy tűnik hogy helyre álltam. (Lekopogom)

2019. aug. 28. 03:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mar nyugodtan mehetsz.az mar csak helyreallito.viszont en a helyedben megsem mennek,gyorsan osszeszedhetsz egy uj fertozest
2019. aug. 28. 04:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi
2019. aug. 28. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vehetsz probiotikumos tampont is. Attól, hogy éppen nem menstruálsz, még fel lehet tenni. De ha a vízből kijössz, azonnal távolítsd el.

[link]

2019. aug. 28. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha sima tamponnal mennék a vizbe?

Ugy lehet úszni?/vagy csak benne maszkalni a vizbe?

2019. aug. 30. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!