Mehetek igy strandra/úszni?
Sziasztok! Voltam nőgyógyászaton és candida albicans álapítottak meg amire irtak fel Floconazol szájon át szedhető tablettát és egy Gynoxin hüvely tablettát 1db-osat, mellé még Micovag hüvely ph helyreállitot.
Ezt mind el használtam kivéve a micovag-ot 10 darabos es 6 ot hasznaltam belole elis multak a tünetek pici folyasom van de azt gondolom az csak a gyogyszer maradványa.
Mehetek igy strandra hogy a hüvelyi ph helyreállitot nem használtam még fel csak a felét? Vagy meg kellene várnom még rendben leszek? Mert már elég régóta ezzel szenvedek semmilyen gyogyszer nem hatott es most úgy tűnik hogy helyre álltam. (Lekopogom)
Vehetsz probiotikumos tampont is. Attól, hogy éppen nem menstruálsz, még fel lehet tenni. De ha a vízből kijössz, azonnal távolítsd el.
Ha sima tamponnal mennék a vizbe?
Ugy lehet úszni?/vagy csak benne maszkalni a vizbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!