Fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdések. Milyen hatása van a fogamzásgátlónak a szervezetre?
Szia! 3 éve szedek fogamzásgátlót, bár más nevűt, mint te, de az elv ugyanaz. Mielőtt felírták alaposan kivizsgáltak, vérvétel, minden, gondolom ez nálad is megvolt, tehát elvileg nagy bajt nem okozhat, ha kivizsgálás után írták fel.
Nekem egyetlen negatív hatása sem volt. Nem híztam, nem fogytam, nem lettem pattanásos, nem fáj a fejem, semmi ilyesmi.
Pozitív hatás, hogy óramű pontosságú a ciklusom és sokkal kevesebb a vérzés, mint a gyógyszer előtti időkben.
Annyi van, hogy nagyon pontosan szedd, mert ha elfelejted bevenni, nem csak nem véd, de közti vérezgetést is okozhat.
Én 2 éve szedem a fogamzásgátlót, de nagyon gondolkozok, hogy abbahagyjam-e vagy ne.
Pozitív tapasztalatok: -mindig napra pontosan megjön, tehát nem kell izgulnom semmin
-kevesebb menstruáció
-kevesebb görcs
Negatív tapasztalatok: - enyhe hangulatingadozás
-csökkent libidó
-megnövekedett étvágy.
Legalábbis ezeket figyeltem meg magamon az utóbbi időben, de nem híztam.
A hormonmentes.hu oldalon is találsz pár infót, habár ott inkább lebeszélnek róla.
Ez személy fuggo ki hizik tole, ram pl. Nem volt ilyen hatassal.
Viszont abba kellett hagynom mert állandóan ment a hasam tole hányingerem volt, fajt a fejem.
Én is Nyíregyházán járok orvoshoz, itt irattam fel fogamzásgátlót, szintén nem volt vérvétel. Több mint 2 éve szedem,semmi negatív mellékhatása nincs. Az arcomon sosincs egy pattanás sem, a vérzès kevesebb. Bár félek mi lesz ha abbahagyom.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!