Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol lehet ez a felfazasi inger?

Mitol lehet ez a felfazasi inger?

Figyelt kérdés
A párommal hetente 3-4x szexelünk.3-4 hete azzal szembesultunk hogy miutan szexeltunk a rakovetkozo napon felfazasi ingere volt ( sokat kellett pisilnie, sokszor volt az az erzes hogy pisilni kell menni de nem mindig tudott) es ilyenkor nem merjuk csinalni. Gumit hasznalunk. Amikor ez az ingere volt valamikor kinyaltam , megujjaztam es utana a nemi szervenek eleg kellemetlen, szokatlan ize, szaga volt. Mi okozza ezt? Lehet a gumi fajtaja?
2019. aug. 16. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami fertőzés-féle. Vagy pedig felfelé íves a farkad -mint nekem-, és nagyon durván megtunkolod a G-pontját,ami pedig a húgycsövet ölelj körül
2019. aug. 16. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet allergiás a gumira. Próbáljatok meg a latexmenteset. Vagy pedig fertőzés. Menjetek el nőgyógyászhoz, a biztonság kedvéért.
2019. aug. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!