Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mindenkinél így van vagy...

Ez mindenkinél így van vagy ez egy rendellenesség? Bővebben lennt

Figyelt kérdés

A méhről:

Ez az alsó rész a méhnyak (lat. cervix), amely benyúlik a hüvely belső végébe. A méhnyaknak van egy kis nyílása, a méhszáj, amelyen át a spermiumok a hüvelyből a méhbe juthatnak.

Ha felnyúlsz a kezeddel a hüvelyedbe azt lehet érezni és ki lehet tapintani? Mert ha én falnyúlok középen érzek valami lelógót a méhfalak között, és nem tudom, hogy ez normális-e mert szinte sehol se lehet olvasni erről. Lehet, hogy vmi genetikai rendellenességem van?

2010. júl. 12. 22:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
nekem is lehet érezni, de eddig még nem is gondoltam rá, h ez gáz :S
2010. júl. 12. 22:56
 2/12 A kérdező kommentje:

1. Igen,biztosan így van kell a hely a családjának...'0

2. kössz az értelmes választ :D az a baj, hogy én se tudom és ha kiderülne, hogy gáz akkor elkéne mennem a nőgyógyászhoz

2010. júl. 12. 23:03
 3/12 anonim válasza:
nyugi nem kell paráznod nekem is van olyan :D meg sztem minden lánynak
2010. júl. 12. 23:11
 4/12 anonim ***** válasza:
szerintem semmi para
2010. júl. 12. 23:14
 5/12 anonim válasza:
22:56 vok, fürdésnél mindig érezni....de megnyugtatott a másik 2 válaszoló, ha mindünknek ilyen, akkor csak nincsen baj :)
2010. júl. 12. 23:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...én érzem, hogy valami nem ok. Mert ha elképzelek egy aktust akkor a pénisz nem simul hozzá mindkettő falhoz hanem vagy jobb oldal és az a cucc ami ott van vagy bal oldal és az a cucc. Szerintem elfogk menni nőgyógyászhoz...csak azért kérdeztem meg itt, hogy hülyeségért ne menjek már oda. De köszi a válaszokat.
2010. júl. 12. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az árcédula. A szüleid benned hagyták.

Komolyra fordítva a szót. Ha másnak is van (márpedig itt már ketten is írták) akkor csak nem lehet olyan húde nagy baj. De szerintem több és értelmesebb választ kapnál, ha ezt az egészség-> Nők egészsége témában tennéd fel a kérdést.

2010. júl. 12. 23:17
 8/12 anonim válasza:

Szerintem normális-a barátnőmnek is így van.

23f

2010. júl. 12. 23:19
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Utlsó előtti azért írtam ide mert ezt a topicot többen nézik. Volt amikor az egészség kategóriában tettem fel kérdéseket és ilyen 5-6napig tartott amíg válaszoltak és akkoris kb...2 ember. Itt meg legalább 5perc múlva válaszoltak. Azért itt is van pár normális ember.

De engem az ilyen pun.cikoboldos beszólások se zavarnak, mert legalább röhögök egy jót. x)

2010. júl. 12. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó felfogás. Én is így teszek fel kérdést. Ha hülye válasz jön, csak röhögök egyet. :D
2010. júl. 13. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!