Ez lehet mellrák?
Nem értem, hogy ha valaki valami szokatlant tapasztal, miért nem tudja eldönteni magától, hogy elmenjen-e orvoshoz?!
Amúgy igen, inkább menj el.
De hadd kérdezzem már meg, hogy ha azt írnánk, hogy nem kell, akkor nem mennél vagy mi?!
Ha valaki azt írná, hogy “oh ilyen már nekem is volt, és ez meg az volt az oka”, akkor azzal okosabb lennék és lehet tényleg nem kéne 20 ezret kifizetnem egy vizsgálatért. Nem azért írtam ki, hogy ilyen “minek kérdezel egy kérdezős oldalon” jellegű válaszokat kapjak, de kösz.
“Ha valaki azt írná, hogy “oh ilyen már nekem is volt, és ez meg az volt az oka”, akkor azzal okosabb lennék és lehet tényleg nem kéne 20 ezret kifizetnem egy vizsgálatért.“
Nem rosszindulatból írtam, de tényleg nem értem. És azt sem, hogy miért más ember diagnózisa alapján döntesz afelől, hogy elmenj-e orvoshoz vagy sem...
A mellrák jellegzetessége a fájdalmatlan, kemény csomó, ami összekapaszkodik a környező szövetekkel.
Ha nincsenek ilyen tüneteid, akkor 99 százalék hogy nincs mellrákod.
Persze sose rossz ötlet elmenni szűrésre, pláne ha van fölös időd.
Annyival tud többet, hogy nem kell 1 hónapot várnom az időpontra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!