Negatív vagy terhes?
3 éve szedek altforalet fogamzásgátlót
Július 15-19 volt utoljára "mensi"
tovább szedtem az utolsó hét után a tablettát mert nyaralásnál nem akartam szenvedni
Augusztus 6 óta furcsa érzésem van azzal kapcsolatban hogy terhes lennék, ezért aug6 -9 is csináltam tesztet ... negatív
Ha babát várnék és szedem a gyógyszert kimutatja a teszt?
Most csinálok majd aug 13 is mert a kalkulátor ott mutatja a legesélyesebbnek
Ha most kedden is negatív akkor még figyeljem vagy nem kell?
Egy dologra figyelj, a továbbszedett levél után ugyanúgy egy hét szünet legyen, ne több, és nem lesz gond.
A fura érzéseid az eltolt vèrzés miatt vannak esélyesen. Ne feledd, ez hormon, amit beviszel.
Mert az első héten kihagytam egy szemét de azonnal pótoltam amikor ezt észre vettem
Mellesleg a nővérem gyógyszer mellett lett terhes
Végig "mensizett" végig szedte a tablettát végig dolgozott aztán egyik éjjel akkora alhasi fájdalmai voltak hogy be kellett vinni a párjának a kórházba akkor közölték az orvosok hogy szülni fog
Első baba nem tudta milyen terhesek lenni
Na ne már, kérdező, ekkora mesét tudod ki hiszi ezt el?!
Akkor vette észre, hogy terhes, amikor már vitték szülni, ugyan már. Rég hallottam ekkora f@.szságot megmondom őszintén.
Mellesleg írtad, hogy a kihagyott szemet is pótoltad, így nem hinném, hogy terhes lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!