Mit csináljak ha nagyon érzékeny a nemi szervem? Már szinte fáj a betéttől.
Még csak tegnap jött meg de már most nagyon fáj tőle. Nekem mindegyiktol fáj érzékeny nagyon.
Neha már csak tisztasági betét teszek be és inkább gyakrabban cserélem de igyis nagyon érzékeny és olyan rossz érzés ha hozzá érek
Néha akkor is van ha nem menstruálok akkor éjszaka nem veszek fel bugyit és jobb lesz.
De amikor menstruálok mindig ez van és ilyenkor nem tudok mit csinálni
Ez allergia. Keress olyan betétet, ami jó lehet.
Gyógyszertárban biztosan tudnak segíteni. És cseréljetek mosószert és öblítőt is.
Ha más megoldás nincs, próbáld ki az intim kelyhet.
Értem, hogy ilyen fiatalon nem érzed célszerűnek, de inkább, mint a fájdalom.
Ez az égő érzés, diszkomfort, fájdalom a bőrt is sérülékenyebbé teszi és hajlamosít a fertőzésekre.
Egy allergia tesztet mindenképp csináltass és addig is legalább próbálj ki egy erősen hipoallergén betétet. Valamint ilyenkor javasolt intim lemosóval mosakodni.
Gombás fertőzés vagy egyéb irritáció esetén a multigyn actigel tökéletesen enyhíti a viszketést, lehet külsőleg is használni, de belsőleg is menses alatt is.
Egy próbát megér ez is.
Tampont azért nem javaslok, mert ha allergia akkor belsőleg még rosszabb lesz.
Mielőbbi jobbulast neked :)
Tampont nem szeretem azt nem használnék.
Intim mosakodoval szoktam mosni reggel este.
Intim mosakodó meg ha eddig nem segített érdemes kiprobalni az idelyn beliemat. Félelmetesen jó, azonnal enyhíti az irritációt. Sajnos nem a legolcsóbb, de megéri.
Menstruáció alatt jó a reggel este, egyébként bőven elég csak este, vagy mondjuk reggel csak tiszta vízzel mosakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!