Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Dráma van? (jaj, túl rövid...

Dráma van? (jaj, túl rövid lett a kérdésem)

Figyelt kérdés

Utoljára május 27-én menstruáltam. Most pénteken valami halvány maszatolás kezdődött, de iszonyú görcsökkel. A görcsök azóta is tartanak - fél óra-óra pokoli görcsök, utána kb. ugyanennyi ideig szünet (akkor csak erős, feszítő fájdalmat érzek) és így megy ez napok óta. A vérzésem ma reggelre kicsit erősödött, most olyan, mint egy normális első napomon, de az nekem mindig nagyon gyenge.

Babateszt negatív lett. Szerintetek pánikoljak vagy ne? Mi lehet ez?

Előre is köszönöm a válaszokat!

40/N

2010. júl. 12. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen volt amikor méhtest gyulladásom volt. Reménykedj hogy nem az, de nézesd meg magad.
2010. júl. 12. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
ja 40/n akkor lehet csak beütött a jóöreg klimax. : D
2010. júl. 12. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a klimax durván korai, bár ez az anyukádtól is függ, h neki mikor kezdődött. Édesanyámnak volt ilyenje, már a klimax előtt, neki hormonális probléma volt, gyógykaparást kapott rá. Én nem aggódnék, amíg az orvos azt nem mondja, h kell.
2010. júl. 12. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Valakiknek hamar jelenkezik a menopauza... Szültél már?
2010. júl. 13. 13:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen, szültem már, van egy fiam. Édesanyám a negyvenes évei végén kezdte a klimaxot és az ötvenes évei közepére múlt el végleg a menzesze.

A kérdést azért emeltem ki, mert tegnapelőtt éjszaka óta erősen vérzek (1,5-2 óránként egy ob super plus megtelik) - a görcsök is megmaradtak, bár kicsit mintha enyhültek volna - vagy csak kezdek hozzászokni. :( Kicsit meg vagyok ijedve, voltak már vérzés-problémáim, de ilyen még nem történt velem.

Tényleg klimax??? (Pedig úgy örülnénk még egy kistesónak akár kettő is jöhetne :) ) Mit tegyek? Várjak, amíg egyszer csak elmúlik, vagy menjek el így orvoshoz?

2010. júl. 14. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat! szurkolok hogy ne legyen baj! :)
2010. júl. 14. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobbulást!
2010. júl. 15. 00:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Anyunak hasonlóan kezdődött a klimax,neki egy eü kaparás segített.

Bár így látatlanban nem tudjuk mi a bajod.Én orvoshoz fordulnék a helyedben,mert ez semmiképpen sem normális.

Jobbulást és kitartást!

2010. júl. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!