Mit tegyek ha oda lent viszket?
Csak értelmes válaszokat várok köszönöm!
Tegnapi nap folyamán én és a párom a Balatonon voltunk és fürödtünk is egyszer kB 30 percet.
Este közösülés után fájt a nemiszervem de nem törődtem vele mert száraz voltam és úgy helyezte be a párom. Ma a párom viszketésre panaszkodott a péniszén. Én nekem is viszket illetve elnézést a szavakért de takonyhoz hasonló váladékom volt délután (szaga nincs) de nekem azért máskor is ehhez hasonlóan sűrű viszont most sárgás volt. Nem durva egyikünknek sem de félek hogy valamit összeszedtünk. Lehet hogy a Balaton vize miatt vagy azért mert egymás után 2x 3x szárazon rakta be a párom? Vagy amitől nagyon tartok hogy nemi betegség lenne? Most bekentem neki is és magamnak is neougranormonnal és ez enyhíti.
Nekem van hüvely kapszulám ilyen esetre. Használjam esetleg? Köszönöm a válaszokat előre is!
Minel előbb orvoshoz kell menni mindkettőtöknek ne nagyon kezelgessétek magatok. Valószínű elkaptatok valamit főleg ahogy irtad a sárgás folyás az nem normalis. Eldurvulhat ha nem kezelik időben és csak egymast fertőzitek oda vissza ha nincs kikezelve normálisan.
Tudom szerencsétlen helyzet gondolom nyaraltok ha vege van mindenképp menjetek orvoshoz.
Ez inkább fertőzés, el kell menni orvoshoz, az a legbiztosabb.
A Neogranormon hámosító kenőcs, ezeken a panaszokon nem fog enyhíteni, ráadásul azt nem nyálkahártyára kell kenni, vagy nem tudom hová kented....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!