Anyukám nem engedi a fogamzásgátlót. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, de anya nem engedi hogy szedjek. Meg akartam mondani neki, hogy még mindig jobb, mintha egy gyereket akarnék, de tudom hogy vita lenne. Nagyon jó lenne már. Mit tegyek?2019. aug. 8. 20:47
11/12 anonim válasza:
Ere a problémára egyátalán nem való a fogamzásgátló tabletta! Az kikapcsolja a ciklusodat, és egy 28 napos mű ciklust hoz létre mű vérzéssel. Semmit nem old meg, csak elfedi a problémát.
12/12 anonim válasza:
Megint csak a #7. vagyok. Nekem sem volt pontos ciklusom soha, de azért 28-35 nap között volt általában.
4 év után abbahagytam a fogamzásgátlót, és szerintem nem is történik meg mindaz, aminek egy ciklus során meg kellene. Múltkor 40 nap volt, most még több...Mindeközben a terhesség kizárva.
Szóval lehet, hogy pár évig jó lenne 28 naponta a mű vérzés neked, de gondolom, nem életed végéig akarod szedni a tablettákat. Ha pedig leállsz róla, újra jelentkezik a probléma, csak durvábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!