Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám a menstruáciomat...

Hogyan tudnám a menstruáciomat befolyásolni?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna hogy megjöjjön de nem jött meg. Semmi jelét nem érzem hogy meg akarna jönni. Viszont szombatra nem szeretném ha nagyon sok lenne mert nem lesz lehetőségem cserélni (6-7 óra ez kb) valahogy nem tudnám előre hozni a menstruációm? Nagyon fontos lenne! Ugy lenne a jó ha ma vagy max holnap jönne meg.
2019. aug. 6. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, próbálj felkészülni éjszakai betéttel és super tamponnal. Ki kellene, hogy bírja ez a kettő egyszerre a 6-7 órát.
2019. aug. 6. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanúgy akár az időjárást, vagy a föld forgását. Még ami segíthet, a ráolvasás.
2019. aug. 6. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlóval lehet csak befolyásolni.
2019. aug. 6. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy írt az első, super méretű tampon és éjszakai betét.

Ha magadat akarod nyugtatni, hogy tettél valamit, 1-2 deci vörösbort és forró ülőfürdőt ajánlanak még ilyenkor.

2019. aug. 6. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen iszol pálinkát. Ártani nem fog.
2019. aug. 6. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,alkoholt már ittam tegnap,de még mindig semmi sincs. Ugy lehet super tampont használni hogy még nem szültem? Eddig csak normált használtam. Sajnos az első 3 napban nagyon sok van... 2 óránként kell cserélnem tampont :/
2019. aug. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!