Holnap Balatonra megyünk, hogyan oldjam meg?
Az a helyzet hogy most menstruálok életemben másodszor. Az első mensim 5 napos volt, és egyáltalán nem volt erős. :/ Viszont most augusztus 2-án jött meg, amúgy háromszor is átáztam, olyan erős :'|
Ugye bár ez az 5. nap. Holnap megyünk Balcsira. Szerintetek ugyanúgy 5 napig fog tartani, és holnap már nem lesz meg, vagy rácsesztem? Minden esetre ez a fő kérdés, a másodkérdés az az, hogy milyen kifogást találjak, hogy miért nem fogok fürdeni? Azt most leszögezném, hogy nem fogok tampont használni :P
A válaszokat előre is köszönöm
Hát érdekes de kevesebb lett a vér mennyisége. Lehet tényleg nincs összefüggés v véletlen de amikor mensi alatt szedem a vitamint, kevesebb a vérem, ha meg nem szedem akkor több és tovább is tart, több napig.. 🤔
Na mindegy, hát ha hülyeség akkor az. Én rendszerint alkalmazom ezt, meg kb az összes nő ismerősöm. Lehet csak placebo. De érdemes kipróbálni, hátha segít.
A fertözésveszély valamivel magasabb, ha már csak picit vérzel, inkább egy napot várj a fürdéssel.
Másrészt nyugodtan monhatod, hogy megfáztál, azért nem fürdesz.
"Nagyon hihető lesz, hogy meg vagy fázva, mikor nem is fújod az orrodat, és semmi bajod nem lesz... :D"
Szerintem felfázásnak értette a válaszadó, ahhoz meg nem kell tüsszenteni. De mivel az meg húgyuti fertőzés, ezért tényleg nem értem, miért nem lehet azzal rövidre zárni, hogy most nem tudok fürdeni, és kész. Egyedül a kisgyerekek és max. a szellemi fogyatékosok nem értik meg, hogy egy nőnek vannak olyan periódusai az életében, amikor nem tud fürdeni, mert menstruál. Még csak ki sem kell jelenteni így szó szerint, elég utalni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!