Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyák kérdés! Miért ilyen...

Nyák kérdés! Miért ilyen színű a nyák ha megszárad?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Bocsánat előre is ha valakinek nem fog tetszeni amit írok.Nem tudom másképp kérdezni. Szeretném tudni, hogy van e másnak is ilyen és tudja e valaki a választ. A kérdésem az lenne, hogy a vizes nyák ha megszárad akkor miért sárgásodik be, ha nincs semmi féle betegség és semilyen fertőzés sem. Jelentheti a közelgő mestruációt? Elvileg 2 nap múlva esedékes. Köszönöm szépen a normális válszokat. Kérlek benneteket ne szedjetek szét. Köszi 😀

2019. aug. 4. 00:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha a hüvelyi folyásra gondolsz: nekem másfél éve van folyásom (4 hónapja menstruálok). Nekem az esetek kb. 70 százalékában halvány sárgás ha megszárad a bugyimon, a fennmaradó 30 százalék az az, amikor alig van, vagy pedig fehér színű folyás (nem, nem használok tisztasági betétet, engem zavar, és úgy érzem, nem szellőzök úgy rendesen, de olyan erős sose volt, hogy átütött volna a nacimra :D) remélem hasznos volt a válaszom :)
2019. aug. 4. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen abban segitettél, hogy másnak is van ilyen. Szép napot
2019. aug. 5. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!