Klimaxban hüvelyszárazság okozhat fájdalmat közösüléskor?
Figyelt kérdés
Behatoláskor fáj,szúró érzés,hondolom,mert nem nefvesedem már rendesen,51 vagyok! Félek,hogy a nögyogyaszati vizsgálat is fájni fog ezek után!Mi a megoldas,milyen kenőcs,vagy más gyógyszer?2019. aug. 1. 20:13
1/5 anonim válasza:
Igen okozhat. Van rá kenőcs és síkosító is. Patikában van mind a kettő.
2/5 anonim válasza:
Cikatridina hüvelykúp. Próbáld ki, nekem nagyon nagyon sokat segített!!
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi.Azt hazaselet elott kell csak felhelyezni? Vagy rendszeresen kell hasznalni?
Recept nelkul is kaphato?
2019. aug. 2. 06:39
4/5 anonim válasza:
Szerintem recept nélküli.
5/5 anonim válasza:
Recept nélkül kapható. Én elhasználtam egy dobozzal, addig nyilván nem volt házas élet. Bár a fájdalomtól előtte sem volt sajnos. Aztán valamit beindíthatott, mert rengeteget javult az állapot. Ha kell, meg lehet ismételni a kúrát többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!