Keresztény nők! Női nőgyógyászt ajánlanátok?
Ha nő a nőgyógyászod, és alaposan dolgozik, emberileg jól bánik a paciensekkel, minimális gyógyszeradagok híve, természetesebb módszereket használ, a betegségmegelőzést tartja fontosnak, a lelki tényezőkre is gondol, akkor elküldenéd az elérhetőségét lehetőleg privátban (vagy, ha gondolod, ide)?
Most lenne rá szükségem! Budapesten keresek.
Köszönöm, ha segítesz!!!
keresztény vagyok, de ez lol
(am én 1x voltam kassai enikőnél, ő nagyon rendes azonkívül, hogy elég pénzéhes)
A vallás témából rakták ide át.
Pl. jó volna egy keresztény nőgyógyász, ha tudna vki.
Nem tök mindegy, hogy milyen a nőgyógyász vallása, aki megvizsgál? Most tényleg ez a legnagyobb problémád?
Magam is keresztény vagyok, de soha nem érdekelt, hogy melyik orvosom (nőgyógyászt, traumatológus, háziorvos, kardiológus) melyik vallást "űzi".....
Valóban ez volt a fontossági sorrend.
A vallás témában a "keresztény nők" megszólításban a "nők"-ön volt a hangsúly (ésa többit kifejtettem, hogy még keresztény doktornő volna, az bónusz volna.) Itt anők egészsége témában viszont a "keresztény nők" megszólítás egész másképp hat.
Én ateista vagyok de tanulmányoztam a keresztény hittant, és én úgy gondolom, hogy benne van, hogy a jó keresztény nem előítéletes és kirekesztő
Akkor mit számít, hogy keresztény-e az orvos? attól lehet rossz orvos, hogy keresztény, és attól lehet nagyon jó, hogy nem az
Amúgy orvosok között kevés a vallásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!