Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A héten egész héten túl ettem...

A héten egész héten túl ettem magam érzelmi dolgok miatt ez mennyire hat ki a későbbiekre? 17L

Figyelt kérdés

Előző vasárnap rengeteget ettem nem is számoltam a kalóriakat annyira hogy utána rendesen fajdalmaim voltak és vettem be 4 db durcolaxot reggel már jobb volt és megfogadtam hogy minden kijött és nem eszem túl magam de erre hétfő kedd szerdán minden nap 2300kaloria csütörtökön megint megfogadtam és 1000kcal.. péntek szombat 1800 ma pedig megint 2300... és a héten semmit nem mozogtam szó szerint

Mivel nyár van és nyaralásbol meg jöttünk nincs dolgom.. edzeni se járok ez miatt.. de holnaptól újra rendesen eszek kalória deficiten ahogy szoktam 1500kaloria körül szoktam meg az e heti túl éves előtt nem számoltam de reggeli grapefruit le frissen facsart, kávé mandulatejjel, sargadinnye max 150g, áfonya 150g max meg lazac szelet puff rizsen este meg normális vacsora de szerintem minden nap megvolt a 1500 több nem hiszem max 2-3napon

A kérdésem az lenne ezek alapján ugye nem hiztam el és nem lesz maradandó valami?

178cm vagyok 58 voltam nyaralás előtt az e heti tuleves miatt most 61kg vagyok (70kg voltam 1 éve és nagyon sok problémám volt de szerencsére sikerült lefogyni és sokkal jobban érzem magam)

A jövő héttől csakis teljes ételeket eszek meg többet mozgok majd

Szerintetek? Ja és megint vettem be 4db hajtot pont ez miatt de többet nem eszem túl magam ennyire értelmetlenül és nem szedek több gyógyszert ezt is csak mert 4 napja fel vagyok puffadva és szekrekedesem van..:/

Bocsánat ha hosszú vagy tagolatlan vagy rossz lett..

Köszönöm előre is:)

2019. júl. 28. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus kell. Egy normalis 17 éves tini élvezi az életet, és nem kalóriákat számolgat.
2019. júl. 28. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szoktad nézni a TLC-t? Van egy olyan műsor, hogy Élet 250 kg felett. Ha így haladsz, utazhatsz Texasba, majd ott segít dr Nov.
2019. júl. 29. 06:41
 3/4 anonim ***** válasza:

4db hashajto? Te jó ég!

Tönkre vágod teljesen a bélflórád! Inkább egyél és majd leadod, minthogy hashajtózz agyba-főbe...

2019. júl. 29. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok:D

Azért vettem be mert teljesen fel voltam puffadva már 4ik napja és nem bírtam rendesen wcre menni meg zavart fajt stb

2019. júl. 29. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!