Most akkor mi bajom van?
Figyelt kérdés
Sárga folyást vettem észre. Biztos, hogy tripper, vagy valami ilyen nagy baj? Orsvoshoz nem megyek, az hétszentség, semmitől sem rettegek jobban, a múltok már a kocsiban elájultam. 2 ötnapos antibiotikum kúrán vagyok túl, nem nemi indokból. Fel is voltam fázva. Most sárga folyást találtam a bugyimban, nem szagoltam. Pár napja jött elő. Először azt hittem, hogy pecsételő vérzés, mert 2 éve fogamzásgátlót eszem és ugye azt az antibiotikum iktathatja, függetlenül attól, hogy végig pontosan szedtem. Most mi bajom lehet? Biztos, hogy ilyen komoly nemi betegség, vagy el is múlhat magától is?2019. júl. 28. 21:21
11/13 A kérdező kommentje:
Szarnak az a rákszűrés évente, úgyis észre lehet azt venni, valami kísérő tünete mindig van...
2019. szept. 28. 22:56
12/13 anonim válasza:
Ez aztán a jó hozzáállás. Hajrá, kislány...
13/13 anonim válasza:
Ja, általában akkor veszik észre, amikor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!