Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit javasoltok valószínűsíthet...

Mit javasoltok valószínűsíthetően bakteriális hüvelyfertőzésre?

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete elkezdett több “vizesebb” folyásom lenni , valamint kicsit “halszagú” is , ezért én bakteriális fertőzésre gyanakszom. Közben megjött a mensim, ezért vártam addig ezzel. Most ahogy elmúlt, jelentkezett kis mértékben.

Milyen készítményt javasoltok? Mindenképpen menjek nőgyógyászhoz ezzel?

2019. júl. 28. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Orvoshoz kell menni, mindenféleképpen. Lehet hogy minimális gond van, de én nem kockáztatnék egy esetleges terméketlenséget kezeletlen betegség miatt.
2019. júl. 28. 13:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Jo 😀 azért a népet ennyire nem kell beijeszteni. Nem szabad mindig a legrosszabbra gondolni. De amíg nem kapok időpontot mit csináljak vele?
2019. júl. 28. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha veszek Lactofeelt azzal nem árthatok nem?
2019. júl. 28. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Antibiotikum kell rá. 2 hete pont ez volt a bajom az antibiotikumot 5 napig kellett szednem de helyre rakott 2 nap alatt.
2019. júl. 28. 17:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi. Lehet ám semmi bajom, de megyek majd augusztus elején nőgyógyászhoz
2019. júl. 28. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Canesbalance gélt használok. Esténként kell bejuttatni a hüvelybe.

Utána mindenképp vmilyen hüvelyflóra helyreállítót kell használni. Rossmannban vettem akciósan 3ezerért.

2019. júl. 29. 00:09
 7/7 anonim ***** válasza:
29%

Orvost javaslok :) de tényleg ...ne diagnosztizáld magad internetről és ne szedjél be minden sz@rt csak mert arra tippelsz.

Én is jártam már így hogy házilag próbáltam kezelni magam meg vény nélküli készítménnyel mert meg voltam győződve arról hogy gomba a leírtak meg vélemények alapján aztán mégsem az volt . Felesleges pénzkidobás

2019. júl. 30. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!