Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betétcsere és pisilés egyszerr...

Betétcsere és pisilés egyszerre vagy külön?

Figyelt kérdés

ti hogyan csináljátok? egyszerre cseréltek miközben pisiltek vagy előtte cseréltek vagy utána cseréltek?

Mi az oka?

2019. júl. 24. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mikor én betétet használtam gyerek koromban mindig próbáltam úgy időzíteni a pisilést hogy cseréljek is. Utáltam ugyan azt a betétet vissza felhúzni pisilés után. Gusztustalan érzés volt. De persze volt olyan sokszor hogy gyakrabban kellett pisilnem mint cserélni. Így hát akkor cseréltem amikor szükséges volt.
2019. júl. 24. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy éppen kiadja a dolog. Van, h pisilésnél ki is cserélem, de ha épp nem is kell pisilni, de érzem, h a betétem elég leharcolt állapotban van, akkor csak cserélek. Mondjuk nagyon szutykos betétet én sem szeretek vissza venni, akkor inkább cserélem is még, ha férne is bele valamennyi.
2019. aug. 10. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!