Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki járt már ehez hasonló...

Ki járt már ehez hasonló helyzetben? Hüvelygomba vagy gyulladás?

Figyelt kérdés

Már nagyon nagyo régóta küzdök nőgyógyászati problémákkal. Nőgyógyásztól nőgyógyászig jártam, az egyik gombával, a másik hüvely heveny gyulladással kezelt. Sorba kaptam a különféle kúpokat, mondanom sem kell hogy egyik sem hatott. Körülbelül 2,5éve történhetett, amikor a hólyagomra is ráment, és egyfolytában olyan érzésem van mintha mindig pisilnem kéne, értelemszerűen ezt is kivizsgáltattam és "nincs a hólyagban semmi baktérium" címszóval el is küldtek. Természetes gyógymódokat is kipróbáltam már, akupunktúra, valamint moxa-rúd, de nem tudok javulni, és félek ha majd babát szeretnék, emiatt nem tudok majd teherbe esni.

Valaki valami jó tanács esetleg?

19 éves vagyok.

#gyulladás #hüvelygomba #hüvely heveny gyulladás
2019. júl. 24. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Élsz nemi életet? A párod is kezelni kell, hogy ne fertőzzön vissza.

Tenyésztést csinált a doki?

2019. júl. 24. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:

kb. 2,5 éve tart ugyanaz a problémád??

Én úgy tudom hogy baktériumoknál nem elég a kúp, szájon át bevehető tabletta is kell hogy a szervezetedből is kiölje, ne csak az adott területen.

Én is így voltam hogy sokáig volt panaszom és kaptam rá mindenféle kúpot de semmi nem volt jó. Aztán elkezdtem magán nőgyógyászhoz járni és érdekes módon egyből jó volt. Persze ez is orvosfüggő. De ha eddig nem voltál akkor én ajánlom hogy egyszer menj el magánhoz. Drága de 1x egy évben (jó esetben) ki lehet bírni.

Nem tudom hogy csináltak-e neked, de ha nem akkor én kérnék egy szűrést mindenre (rákszűrés, vírusok, stb.)

2019. júl. 24. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ja igen azt kihagytam amit az 1. írt hogy a párodat is ugyanúgy kezelni kell (ha van) :)

2019. júl. 24. 09:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Rákszűrés nekem most volt 2 hónapja.

Kezeltetném a páromat is, de mikor legutóbb voltam 1hónapja nőgyógyásznál, mondtam hogy a páromnak nincsenek tünetei, és körberöhögött hogy így nem fog neki gyógyszert felírni ameddig nincsen tünete. Szeretnék magánúton is orvoshoz menni, a pénz nekem már nem számít, csak tegyen rendbe, viszont 2-3-4 hónap múlva tudnának fogadni...

2019. júl. 24. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Jujj.. mindenféleképpen cseréld le az orvosod.. A férfiaknál gyakori az hogy nincs tünet, de mégis visszafertőzhetnek. Ezt én orvostól hallottam, de még a sima internetes oldalak is leírják .. :/

2019. júl. 25. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!