Utalhat komolyabb betegségre ez a 3 májfunkciós érték? GOT: 39 (5-37) GPT: 47 (6-40) GGT: 67 (7-32)
A GGT-d elég magas.Valami miatt méreganyag van felhalmozódva a szervezetben.
Szerintem menj maszek uh-ra,ha aggódsz.
Szia!
Amit leírok nem idegesíteni akarlak,és egyáltalán nem biztos hogy nálad is ez lesz csak leírom velem hogy volt.
Én sem szedtem más gyógyszert,csak amiket te,az elején a vérvételnél nálam minden rendben volt(12. hét).
Azóta a terhesség 38 hetéig nem volt olyan vérvételem amit a májfunkciókat nézték volna.Aztán a 38. héten meg írtó magas lett ,tízszerese a jó értéknek.Be is fektettek.
Közben a 25. héttől szednem kellett több gyszer keményedésre, de elvileg azok sem okoznak ilyesmit.
Az orvosok a kórházban először nem mondtak semmit,nagyon meg voltam ilyedve,én sem ittam stb,szval nem volt oka hogy ilyen értékem legyen,aztán a vérnyomatom is magas volt,160-as,kiderült hogy toxaemia,és a terhességnek van ilyen fajtája amikor a terhesség miatt az anyai szervezet így reagál,és a babának ettől semmmi baja nincs,csak figyelték az értékeimet,hogy ne romoljon tovább,mert nekem még a véralvadással is gond volt.
Aztán végülis császár,és egészséges nagy baba lett belőle.
Azért írtam le neked,mert látod nekem közben nem volt erre kiterjedő vétvételem,nálad az orvos meg biztos odafigyel most már,és tényleg ne aggódj.Nálam hasi uh is minden oké,sztem nálad is lehet a terhesség hozza ki ezeket a változásokat,de most még igen kicsi az eltérés értékekben,szval ne hagyd magad,és ellenőriztesd mindig amikor csak lehet.És mondom a babának ettől nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!