Valakit el lehet vitetni pszihiátriára akarata ellenére?
Figyelt kérdés
A nevelőapám 3. napja részeg, ki sem józanodik majd iszok megint. Egy pár hónapja még ezt csinálja. De ehhez társul, hogy olyan dolgokat mond ami egyszerűen hihetetlen. Elhord engem és édasanyám mindennek, amit rólam mond le sem írnám.. És igen, az alkohol hatására, de úgy gondolom normális ember ilyet nem mond. Egyszerűen beteg az agya szerintem. Az éjszaka közepén felébredt, részegen benézett a szobámba, és kijelentette, hogy "Jé fent van még a köcsög lány" aztán kiment. Az ilyen viselkedéséért természetesen próbáltunk lépni, hívtunk már rá rendőrt, elment mert megkérték rá,egy órával később pedig az ajtón dörömbölt, és ha nem engedjük vissza bizony megveri anyát. Családsegítő járt ki, semmi nem változott. Pszihiátriára valahogy be lehet utalni? Es ha igen, hogyan?
9: Én nem írtam sehol sem leírva, hogy a kérdező, vagy az anyukája a ház tulajdonosa.
De ha igen, akkor még egyszerűbb, csak kirakják a nevelőapát.
2019. júl. 22. 12:35
12/16 anonim válasza:
11 folyt.
Most látom, hogy a hozzászólásokban már szó van arról, hogy kié a ház. De a kérdésben és a részletezésében nem volt. Én arra válaszoltam, úgyhogy nem kell bunkón beszólni.
2019. júl. 22. 12:36
13/16 anonim válasza:
Csak már unom, hogy mindenre ez a mantra: költözz. Ez nem így működik.
2019. júl. 22. 12:40
14/16 anonim válasza:
13: Ez nem mantra. Nálunk is voltak családi balhék. Szintén alkohol, csak nem nevelőapa, hanem a saját apukám. Anyukám nem maradt vele, költöztünk. És ez volt élete legjobb döntése, a saját és a mi szempontunkból is.
Szóval nem kell eltűrni semmit sem a végtelenségig. Ha övéké a ház, akkor ők még könnyebb helyzetben is vannak.
2019. júl. 22. 12:45
15/16 anonim válasza:
Anyudnak kellene kilépnie ebből a kapcsolatból. Ha úgy sincsenek megesküdve, nem olyan nehéz, mint ha a férje lenne.
Ha a Tied a ház, cserélj zárat, hogy ne tudjon bemenni.
2019. júl. 22. 12:54
16/16 anonim válasza:
Mar szrtm keso de erre az egyetlen ami eszembe jut hogy eladjatok a hazat es el koltoztok ugy hogy a csavo ne tudja merre mentek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!