Mi fog történni?
Bevettem egyszerre 5mg frontint + 8mg rivotrilt + 200mg Tegretolt + 200mg Tramadolt + 400mg koffeint.
18/l 46kg
Szia! Életben vagy még? :(
Ha gondolod, beszélhetünk. Engem is borderline-nal diagnosztizáltak, hátha tudok valamiben segíteni.
Szeretlek #10😭
Olyan hirtelen érzelmi hullám.
1. Nem haltam meg
2. Nem is akartam(különben olyan kulcsszavat is írok)
3. A fent felsoroltakat valóban bevettem.
4. Valóban mindegyik hat már
5. Most este 9-kor bevettem még 1 mg frontint, 2mg rivotrilt, és 200mg Tegretolt.
Nem is tudom miért írtam ki a kérdést. Tényleg kiborultam és bevettem ennyi mindent.. de meghalni nem akartam. Borderline vagyok, azoknak fel is vannak írva bizonyos szerek. Tudtam, hogy mennyit vehetek be. És hatása is alig van.
Köszönöm, hogy aggódtatok értem😢
Ilyet nagyon ritkán tapasztalok, és kevés embertől. Miért aggódtatok az életemért? Nyomorult vagyok, egy sérült, egy senki. Egy függő - különben valóban belehaltam volna - és idegen. Hogyhogy érdekel titeket egy idegen? Őszintén kérdezem.
Köszönöm a válaszaitokat, sokat jelent, hogy féltettetek.
Szia! Nálam is Bordert diagnosztizáltak nem rég. Minden barátomat elveszítettem teljesen magamra maradtam. A hangulatingadozásaim teljesen kikészítenek.
Ha gondolod beszélgethetünk :) 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!