Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az igaz hogy az erős nyugtatók...

Az igaz hogy az erős nyugtatók (pl. xanax, frontin) túlzott szedése megegyezően erős függőséget válthat ki az emberből mint a heroin?

Figyelt kérdés
Régebben egy kollégám mesélte hogy 4 év heroin függőség után könnyebben le tudott szokni heroinról mint a gyógyszeripari nyugtatókról. Ez igaz?

2019. júl. 6. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%

Egykori benzofüggõként írom,hogy ki lehet pròbàlni 1 éven keresztül minden nap szedett 30 mg frontin elhagyàsàt!

Ígérem,ennek megtapasztalàsa segíteni fog annak eldöntésére,mennyire ligth-os a frontin elvonàsa,abbahagyàsa!

Lehet utànam csinàlni bàtran!

Legyõztem ezt az iszonyù függõséget és nem volt kellemes finoman szòlva,de rengeteget erõsödtem àltala és igenis büszke vagyok erre az òriàsi sikeremre!

Mostmàr én segítek a hozzàm fordulòknak!

Tovàbbi kellemes napot kívànok!

2019. júl. 19. 15:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát gyerekek próbáljátok ki lőjjétek mondjuk csak napi 2x a barnát mondjuk egy hónapig. Aki ezek után egyáltalán le tudna szokni annak megemelem a kalapom. (Mivel én sem ismerek ilyet..)
2019. júl. 19. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Amióta kipróbáltam a heroint azóta függőjévé is váltam. Kb már az első alkalom után. Nem volt úgy nagy szám mint ahogy vártam.. Pár dizájner cuccnak nagyobb flesse volt.. De az a nyugalom.. Az óriási! Olyan érzés amit nem lenne szabad érezni, mert akit csak "megérint" szinte azonnal függővé válik. Aztán szép lassan azért kell nyomni, mert különben kib.. sz lesz a hangulat, utána meg jön a fizikai elvonás. A pszichés része pedig csak hetek-hónapok múlva "enyhül". Amúgy meg olyan durva az egész hogy pár hét alatt is kezd kialakulni a fizikai függőség, utána pedig mindegy hogy a használó mondjuk kihagy 2 hónapot - már az első használat után visszaköszön szinte a teljes elvonás. Szóval egy barátságos kis szer :)
2019. júl. 19. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
#11: mégegyszer mondom, senki nem vitatta, hogy nehéz leszokni a BDZ származékokról, DE még mindig nem olyan nehéz, mint a heroinról. Ez volt a kérdés.
2019. júl. 25. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!