Van olyan válaszadó aki megfelelően képzett pszichoterapeutánál járt?
Figyelt kérdés
Szorongásos betegségem van évek óta,végre frontin mentes életet szeretnék okfeltárással,hogy ne kelljen újra nyugtatóhoz nyúlni.
Évek óta függök tőle nagy dózisokkal,már napokkal ezelőtt erős akarattal teljesen elhagytam!
Erős elhatározásom és belátásom van a változtatásra!
Hálás lennék ha leírnátok a legkiválóbb terapeutákat,akikhez érdmes lenne elmenni!A pénz nem számít,bármemnyit rászánok a felépülésem érdekében,persze az én megfelelő hozzáállásommal!
2019. jún. 29. 21:57
1/2 anonim válasza:
Azok meggyógyultak, és nem erre járnak
2/2 anonim válasza:
Szia!
Tündérhegyen voltam hónapokig, ott nagyjából mindenki képzett terapeuta, illetve klinikai szakpszichológus. Az oldalukon tudsz szemezgetni, sokan vállalnak magánban is, csoportos terápiát is. Mindegyiküket bátran ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!