Hogyan segít a pszichoterápia?
Régóta van szorongásos betegségem,frontin függő voltam évekig amit 4 napja hagytam el,de nem szeretnék visszaszokni.
A szorongásaim nagyban befolyásolják az életvitelemet!
Ilyen beszélgetésekkel kiderülhet az oka a szorongásaimnak?
a pszihologus annyit tud segíteni hogy együtt megkeresitek az okokat hogy miért szorongsz.
Ezzel csak egy nagy baj van....
Álatlában a szorongó depreszsiós emberek, tisztában vannak vele mitől vannak ebbena helyzetben.
Magánéleti gondok, gyerekkori trauma stb....
vagyis az hogy a pszihológussal ezt kibeszélitek még nem fognak megoldódni, főleg azok az okok amik folyamatosan fenn állnak.
Mert hogy változtass az életeden, kerüld a strsszt eléggé blőd tanács ha a társadalmi és egyéni lehetőségei ehez nem adottak(pl: nincs pénze stb...)
előbb segít ha találsz egy barátnőt, barátot, új kapcsolatokat, hogy némi boldogság legyen az életedben.
A pszihológus csak az unatkozó divat depiken tud segíteni, az igazi gondokat nem tudja megoldani.
Nekem napi 2-3 pánikrohamom volt! Nem mertem kimozdulni itthonról! Maximum csak ha valaki mellettem volt. Nagyáruházba bementünk, 10percem volt bevàsárolni mert ki kellett jönnöm a rosszullét miatt! :/ Na meg írhatnàm reggelig sajnos...
Elmentem pszihológushoz. Először feltérképezte mennyire nagy a gond. Aztán elkezdtük a teràpiát. Beszèlgetések, meditálás. Eleinte nem éreztem sok változást. Aztàn egyre jobban megnyíltam és éreztem is. Vàltozást. Másfél hónapig jártam minden héten. Kb. 2,5hónap telt el a terápiàtól kezdve és elmúlt a pánikroham, jobban lettem, illetve elhagytam a nyugtatót. Először negyedeltem pár napig. Aztán itthon is hallgattam az autogén tréninget, relax zenét, meditációt legalább heti 3-szor és meghozta az eredményt a teràpiával együtt! Én ajánlani tudom. Nem biztos mindenkinek bejön! De hàtha!
Utolsó vàlaszoló vagyok. Véletlenül elküldtem!
Nekem kiderült, hogy mi okozta az egészet! Teljesen igaza volt! Nehéz volt újra szembe nézni a gyerekkorommal és az azt követő sok sok súlyos sérelemmel! De megérte! Mert minden napom egy szenvedés volt! Nem azt mondom, hogy minden 100%-ig tökéletes, de már nem a szorongas uralja az életemet! Illetve nem kell remegve gyógyszert bevennem. Sehova nem tudtam elmenni nélküle, ha nagy nehezen kimozdultam. Kívánom gyógyúlj meg Te is! Legyèl kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!