Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyetlen nőnek sem vagyok...

Egyetlen nőnek sem vagyok elég jó, mint pasi, csak mint barát. Hogy tudom ezt feldolgozni 23 évesen?

Figyelt kérdés
Állandóan ezen jár az agyam már 4-5 éve. Egyszerűen nem tudok koncentrálni, odafigyelni semmire. Tegnap is összetörtem a céges autót. :/ Próbáltam tenni ellene nem jött össze. Próbáltam más dolgokkal foglalkozni, de hát mindig előjön hogy mekkora szerencsétlen vagyok, meg ugye nem jó az egyedüllét sem,ezt nem lehet csakúgy elfelejteni, amikor mindennap előjön az életből.
2019. jún. 22. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismered azt, hogy keresel valamit, és sehol nem találod, egyszer csak elengeded, áá.. mindegy.. - és hopp! ott terem az orrod előtt.

Semmire nem szabadna rágörcsölni, mert az tesz figyelmetlenné, attól szenvedsz, és akadályoz a normális életvitelben. "Mindegy! ilyen vagyok kellek? nem kellek?" Ami nagyon fontos (lenne): a teljes jelenlét. Nem rágódni a múlton, fantáziálni a jövőn. Itt és most mi van. Ezt lehet gyakorolni - zazennek hívják. Nézz be az általad megközelíthető helyre és próbáld ki. Ez a pesti:

[link]

és Dójók fülnél a többi gyakorló hely. Nem kell hozzá semmi - csak annyi: tartsd fontosnak az "itt és most" jelenlétet.

2019. jún. 22. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lógsz ki mindenhonnan? Nincs olyan érzésed, hogy más vagy, mint a többiek?

Neked nem lenne szabad agyalnod, rágörcsölnöd, mert akkor nem is lesz sem barátnőd, sem feleséged. Igyál nyugtató teát, akkor kevesebbet kombinálsz! Vagy egyél mákos süteményeket!

2019. jún. 22. 18:52
 3/3 A kérdező kommentje:
De. Sokszor úgyérzem hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.
2019. jún. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!