Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nekem kell csúszni apám...

Nekem kell csúszni apám utána, mert megfenyegetett, hogy megöl, megver és elüvöltött mindennek és nem mentem vele sehova?

Figyelt kérdés

Vajon miért? Hazajön, folytatta tovább, hogy mekkora "piszok" vagyok és "sötét vagyok, mint a sátán".

Napi szinten ez van, hogy nem vesznek emberszámba... A gyilkossággal, veréssel fenyegetés is szinte napi szintű. Nagyon sokszor csúnyán meg is vert...

Így emberrel nem csinálnak. Anyám meg nem normális. Egy az, helyesli, hogy mit tesz velem ez az alkoholista pszichopata. Meg közli, hpgy "én kiabáltam vele, meg ilyenek". Ez bolond... Elkezdett velem üvölteni, hogy szájon verlek, megöllek, piszok szar vagy, eg, nostoba szemét dög, agyonverlek, mentő visz el".

Nem tudom mire vélni, hallotta... Meg közölte, mikor ripityára vert apám, hogy megérdemeltem, meg majd "úgy üssön, hogy ne látszódjon, mert ez fek fog jelenteni". Olxan is volt, hogy sokkolóval fenyegetett. A szomszésok is hallják ezeket a dolgokat, de még én vagyok kipeltykálva utána, mert én vagyok a "gyerek".

Lehet jönni, hogy kamu, nem. Egyre kevésbé van értelme küzdeni, pénzem nincs... Senki nincs, akire számíthatnék, ezek meg bármit megtehetnek.

Van egy öcsikém, vele sosem tettek így sőt ő is benne van ebben. Szokott kutatni és akkor viszi anyucinak.

22 vagyok, nem engednek magam sehova, barátom ilyenek nem lehetett soha. Csak az van, amit ők amarnak. Rám er2őltették az iskolájukat, szakváltást, másik iskolát nem engedtek...

A kutatás, ellenőrzés is napi szintű.

Szerintem ezt emberrel nem lehet megtenni. Már akkor lépnem kellett volna, mikor m@r 16 éves koromban ilyeneket csináltak, hogy a 120 kilós apám lefogott erőszakkal és elkábított.

Ezt emberrel nem lehet megtenni és erre nem mentség, hogy majdnem 70 éves, meg maradi, meg az ő szülei is szigorúak voltak. Ez egy pszichopata.

2019. jún. 21. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet mást mondani csak azt, hogy költözz el, ha tényleg 22 vagy vagy tegyél feljelentést.
2019. jún. 21. 10:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Már 300x írtam neki, hogy költözzön el. Állítólag nyáron el is fog, azt írta az előző ugyanilyen kérdésében. Vagyis az a legjobb, hogy nincs is kérdés...
2019. jún. 21. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy pszichopata, komolyan mondom... Most ő van besértődve a "sátánra". Minimális megbánás nincs,hogy nem beszélünk valakivel így...

Csak hát ugye a saját a gyerekeddel bármit megtehetsz... Főleg, ha lány, na akkor az egy sátán...

Igen, elmegyek nyáron, amint lesz pénzem. Egyelőre eltörött a karom és nem dolgozhatok.

2019. jún. 21. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!