A magán pszihologus miben külömbözik a normálistól?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy egy magán pszihologus miben külömbözik egy átlagos pazihologustól amiért nem kell fizetni ?
És békés megyében hol található magán pszihológus ? Elég komoly a helyzet minnél hamarabb azeretnék egyet fellkeresni persze magánra gondolok !
A válaszokat elöre is köszönöm !
2019. jún. 18. 19:01
1/7 anonim válasza:
Gondolom a magánpszichológusnak többször annyi az órabére (tehát talán hozzáértőbbek inkább előfordulnak ott szelekció miatt), és kevésbé is van leterhelve, mint a másik.
2/7 anonim válasza:
A magán hamarabb nem mond olyan dolgot, amit nem szívesen hallanál, nehogy ne járjál többet hozzá, jobban célja, hogy járjál hozzá, mert bevétel vagy neki.
Azt tudom, kihez NE menjél magánba:
Szabóné dr Kállai Klára, Liska Sándor, bár nem tudom, működnek-e még.
3/7 anonim válasza:
"normálisnàl" , vagyis gondolom tb-sre gondolsz, nem jártam, az biztos, hogy a magánnál a nem kevés óradíja, amit tőled kap, elég fontossá tesz téged számára (rugalmasságban, hozzáállásban, gyakorlatilag úgy érzed, azért él, hogy neked segítsen, ami nyilván nincs így, csak annyi, hogy belőled él).
5/7 anonim válasza:
A magán nem fogja két percenként azt mondani,hogy "ühüm".
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! De valaki tudna ajánlani egyet itt békésmegyében ?
2019. jún. 19. 09:56
7/7 anonim válasza:
Szerintem tedd fel külön kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!